URGENT

L’endemà de Reis passa factura als contenidors de Palafolls

Compartiu aquesta història

La situació de la recollida de les escombraries al nostre municipi s’ha convertit en els darrers mesos en una de les qüestions que més han acaparat l’actualitat informativa local.

En les darreres setmanes, són diversos els veïns i veïnes que han fet palès el seu malestar amb la situació que presenten alguns contenidors de Palafolls, que es troben sobrecarregats de brossa, amb escombraries al seu voltant i amb brutícia acumulada. Una problemàtica que ha estat denunciada, principalment, a través de les xarxes socials.

Avui, 48 hores després d’haver celebrat la diada de Reis, l’increment de la quantitat d’envasos i especialment de caixes de cartró i embolcalls no ha fet més que empitjorar la situació, mostrant en algunes illes del municipi contenidors completament rodejats per la brossa.

Diversos veïns del municipi han mostrat als micròfons de Ràdio Palafolls el seu descontentament envers aquesta situació.

En alguns casos, asseguren que fa setmanes que dura, i lamenten que encara no s’hagi solucionat. Són els testimonis de la Lourdes, la Montse i en Francisco.

La problemàtica també ha estat focus de la crítica per part de diversos grups municipals, que han fet públic el seu descontentament envers la gestió del sistema de recollida selectiva.

Un d’ells, Palafolls En Comú, que precisament forma part del mateix equip de govern palafollenc i que fa pocs dies emetia una comunicat en què demanava que es rescindís el contacte amb l’empresa encarregada del servei de recollida de la brossa si no es milloraven les condicions.

Una demanda similar a la que feia ahir mateix el regidor no adscrit Óscar Bermán sota el paraigües de la secció local del seu nou partit, Nosotros, el qual també lamentava el mal estat d’algunes illes de contenidors del municipi i l’acumulació d’escombraries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics