La proposta de pressupostos del 2019 tindrà un caràcter continuista

Ajuntament de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de govern palafollenc porta a debat els pressupostos d’aquest any en una sessió extraordinària del ple que començarà demà dijous a dos quarts de 9 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’ordre del dia de la sessió està format per un total de 3 punts, el tercer dels quals és l’aprovació inicial del pressupost general de l’Ajuntament de Palafolls per a l’exercici econòmic d’aquest any 2019.

El ple d’aprovació dels pressupostos se celebra aquest cop més tard del que s’havia fet en anteriors ocasions, quan els pressupostos s’havien aprovat abans d’acabar l’any anterior.

Els pressupostos compten amb els ingressos, que venen donats per les taxes, impostos i transferències que rep el municipi, així com també concessions i obres, i les despeses, marcades per la Llei de Comptabilitat i que estan dividides per capítols.

Pel que fa a les inversions considerades com a reals, el consistori compta amb 1 milió 130 Mil euros, destinats a obres de rehabilitació i manteniment de diversos àmbits de Palafolls, tant de carrers com infraestructures, així com també qüestions de mobilitat.

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Palafolls, Dolors Agüera, ha explicat en declaracions a aquesta emissora que tot plegat es planteja amb les reunions dutes a terme amb els tècnics municipals, prioritzant les actuacions més necessàries i que han de quedar incloses en els pressupostos.

Una de les novetats que inclou la proposta dels pressupostos del 2019 és la inclusió, per primera vegada, d’una partida destinada a la participació ciutadana.

La regidora explica que es tracta d’un total de 20.000 euros, i que ara el que queda és perfilar la manera com es durà a terme el procés dinamitzador perquè la ciutadania prengui part en la decisió del destí d’aquests diners.

La proposta dels pressupostos palafollencs de cara a aquest 2019 compta amb poc més de 10 Milions 300.000 euros, una xifra similar a l’any passat.

Abans del debat dels pressupostos, el ple de demà al consistori passarà també per dos altres punts, com són l’aprovació dels acords de la mesa de negociació sectorial de la Policia Local i l’aprovació d’un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme en relació a la campanya de suport administratiu i atenció al públic 2018-2019.

El ple extraordinari de demà es podrà seguir en directe per RP, a través del 107.7 FM i també per Internet, a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics