Enxampen “in fraganti” dos homes quan robaven en un pis de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets van tenir lloc la matinada del passat divendres 4 de gener en un immoble del barri d’Els Pins d’aquesta ciutat veïna, en un moment en què no hi havia els seus inquilins.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, a un quart de 5 de la matinada un veí de l’edifici va trucar la Policia Local avisant que sentia cops a l’escala, i va explicar també que sospitava que algú estava robant en algun dels pisos veïns o bé al bar situat a la planta baixa.

Després de l’avís, 2 patrulles del cos local de seguretat van desplaçar-se a l’edifici, on després d’inspeccionar planta per planta van trobar un dels immobles del sisè pis amb la porta oberta, el pany forçat i llum a l’interior.

En entrar-hi, la Policia va trobar-se amb un home que subjectava una pota de cabra, l’eina que utilitzen sovint els lladres per forçar les entrades de les portes.

Després de ser identificat, es va comprovar que l’individu tenia una ordre de recerca i captura per ingressar a presó, emesa per un jutjat de Lleida i per un delicte igual al que estava cometent presumptament.

Mentre realitzaven la inspecció del pis, que presentava un aspecte desordenat i on es van trobar dues bosses de grans dimensions amb el botí que es volia endur el lladre, la Policia va enxampar a un còmplice del primer detingut que en aquells moments es trobava al traster de l’edifici.

Els dos homes, veïns de Malgrat de Mar i de Blanes respectivament, van ser traslladats a la Comissaria de la Policia Local de Blanes, acusats dels delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics