URGENT

Malgrat aprova demà una nova modificació de l’IBI per complir amb Hisenda i mantenir la taxa

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de gener, amb un total de 5 punts a l’ordre del dia.

Entre aquests, destaca el tercer punt, que és el de l’aprovació provisional de la modificació del tipus impositiu de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre bens immobles.

Es tracta d’una adaptació que fa l’Ajuntament per adequar el coeficient de l’IBI municipal al cadastre espanyol, unes exigències que fa el Ministeri d’Hisenda.

Ramir Roger, regidor de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Malgrat, explica que la rebaixa de l’IBI es fa per la voluntat de l’equip de govern de no fer pagar més als contribuents respecte al que ja ho feia l’any passat.

Roger explica que el Ministeri permet modificar els coeficients per tal de donar la possibilitat als municipis de recaptar més diners si és necessari.

El regidor malgratenc insisteix que el govern manté el compromís de no augmentar el rebut de l’IBI i per aquest motiu s’ha d’aprovar la modificació del coeficient per mantenir la taxa.

Al ple de demà a l’Ajuntament de Malgrat es durà a terme la dació de compte d’un nombre notable de decrets, així com també s’hi inclou l’habitual punt de precs i preguntes, tant dels regidors del consistori com de la ciutadania.

La sessió començarà a les 19h, l’hora habitual dels plens ordinaris a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics