Tot a punt per l’entrega de premis del Concurs de Pessebres, aquest cop al Casal d’Avis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dissabte és la data escollida per posar el punt i final a l’edició d’enguany del Concurs de Pessebres organitzat anualment per la Puput.

Es tracta d’una de les iniciatives més joves d’aquesta entitat palafollenca, amb inici ara fa només 5 anys, però a la qual cada any s’hi ha anat sumant adeptes.

A l’edició d’enguany hi han participat una desena de pessebres, i d’entre aquests es donaran diversos premis. Una entrega de guardons que, enguany, canvia d’emplaçament. Si durant les darreres edicions del concurs es feia sempre a la biblioteca, ara l’acte s’ha traslladat al Casal d’Avis de Palafolls.

Serà allà on, demà dissabte a les 12 del migdia, es farà entrega de premis corresponents a 3 categories diferents. Seran, aquest cop, les modalitats de tradicional, artístic i infantil, i en cadascuna d’elles hi haurà un sol premi pel guanyador.

Rocío Muñoz, una de les membres del jurat de la Puput, explica que s’ha decidit fer el canvi per poder distingir entre les diferents edats dels participants.

A la vegada, considera que l’edició d’enguany ha tornat a ser un èxit, millorant la de l’any passat i amb nous participants.

Muñoz i altres membres de l’entitat que han format part del jurat del concurs s’han traslladat durant aquestes passades Festes de Nadal a les diferents cases on hi havia els pessebres participants per valorar diferents dels aspectes a tenir en compte en el concurs.

Han estat, per exemple, la feina que comportat fer-lo, la originalitat, els materials utilitzats o, per exemple, l’origen de les figures que hi hagi –si han estat comprades o bé si són de fabricació pròpia.

Muñoz ha explicat també algunes característiques de les diferents categories que es premien demà en el concurs.

L’acte d’entrega dels premis del Concurs de Pessebres, que se celebrarà demà al Casal d’Avis de Palafolls a partir del punt del migdia, comptarà amb una projecció de fotografies i vídeos dels pessebres participants i també amb un refrigeri per tots els assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics