URGENT

Jo Jet i Maria Ribot enceten avui La Barretina Sona

Compartiu aquesta història

El vespre d’aquest dissabte s’inaugura la segona edició d’aquest cicle malgratenc, organitzat per l’entitat La Barretina i que es divideix en diverses propostes des d’ara i fins a finals del proper mes de març.

Ho fa amb un primer concert en què ja es presenten alguns dels noms reconeguts del panorama actual català, com són el duet Jo Jet i Maria Ribot, que presenten aquest vespre el seu nou treball discogràfic “Lliure o Descansar” amb format únic, com és el de l’acompanyament d’un cor de veus.

La seva proposta serveix per encetar el primer dels 3 cicles que formen la programació de La Barretina Sona d’enguany, com és el de “Cantautors”, i que comptarà amb altres noms reconeguts del panorama nacional, com Gerard Quintana, Èric Vinaixa o Quimi Portet, que tancarà el cicle primer dissabte de febrer.

Marcel Pla, un dels responsables de la Barretina Sona, explica que la primera edició de l’any passat va tenir molt bona rebuda, i que enguany han decidit apostar per una programació encara més atractiva, doblant també el pressupost.

Unn cop s’acabi el cicle Cantautors, s’iniciarà el cicle Música d’Arrel, del 9 de febrer al 3 de març, amb artistes com Maktub, Rosa Sánchez Quartet, Telva Rojas o Suspicius Band.

La darrera proposta que farà La Barretina Sona serà el cicle Jazz Vermut, que abandonarà els vespres per centrar-se en concerts de migdia amb Tangerine Jazz Quartet, Llach en clau de Jazz i Blues Jazz Quartet, que tancarà el cicle complet el 24 de març.

Els concerts se celebraran al local de la Barretina, un espai que segons explica Pla té molt bona acústica, degut a la fusta que recobreix tot l’espai, ara antic però molt adient per celebrar aquesta iniciativa de cicles musicals.

Per assistir-hi a La Barretina Sona, es poden adquirir entrades per separat per cada concert o bé comprar abonaments, amb l’opció completa de tots els concerts per 75 euros o bé fer-ho per un cicle concret, entre els 45 i els 12 euros.

 

Foto: Jo Jet i Maria Ribot

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics