URGENT

ERC Palafolls inicia una campanya de xerrades amb la vista posada a les eleccions

Compartiu aquesta història

Els republicans han anunciat l’inici d’un cicle de ponències sota l’etiqueta “#Apunt”, amb el qual volen exposar el model de poble que volen per Palafolls.

El títol, segons ERC, fa referència al convenciment que té la formació que “estan a punt per governar”, després de “més de 36 anys del mateix alcalde socialista i un poble esgotat al seu pas”.

Les xerrades s’han plantejat obertes al debat, i en elles els republicans volen exposar quin és el model de poble que volen per Palafolls i amb el qual afirmen haver estat treballant durant els darrers 8 anys.

Segons ERC, la formació ha estat recollint les preocupacions dels palafollencs, a través de les demandes a peu de carrer, en actes i també al ple municipal.

Ara, explica la formació, totes aquestes idees es volen fer públiques en un total de 4 xerrades entre els mesos de gener i març, on es debatran les propostes i també se’n recolliran d’altres.

La primera de les xerrades està prevista per aquest proper divendres 18 de gener, i se centrarà en la gestió de residus.

De tot plegat en parla el portaveu dels republicans a Palafolls, Francesc Alemany.

Segons expliquen des d’ERC, les xerrades volen servir per donar continuïtat al programa que la formació va presentar ara fa quatre anys, amb quatre eixos temàtics principals, com van ser joventut, cultura, la marca del poble i treball.

Unes temàtiques que, segons explica Alemany, segueixen estant al punt de mira dels objectius de la formació de cara a aquesta propera legislatura.

Després de la xerrada d’aquest divendres, que tindrà lloc a les 8 del vespre al Punt d’Informació Juvenil, els republicans continuaran el cicle els propers 8 de febrer, 1 de març i 29 de març amb temes com educació, cultura i gestió de l’aigua.

Paral·lelament, el portaveu dels republicans ha avançat que la formació està treballant en la configuració de la llista amb què ERC es presentarà a les properes eleccions del mes de maig. Pel que fa a l’anunci de la persona que encapçalarà el projecte d’ERC a Palafolls, aquest es tancaria “en poques setmanes”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics