Busquen el responsable de l’atracament amb arma blanca en un comerç del centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets van tenir lloc ahir dilluns a la tarda a l’establiment de la marca Clarel ubicat al carrer Major de Palafolls, just davant de l’Ajuntament. Un atracament del qual de moment es desconeix l’autoria i que la Policia està investigant a partir del que va viure en primera persona la treballadora de l’establiment que en aquells moments hi havia a la botiga.

Segons ha relatat Maria José, gerent de la botiga, la seva companya la va trucar pels volts de dos quarts de 7 de la tarda alertant-la que un home havia atracat la botiga amenaçant-la amb un ganivet, amb la única intenció de robar diners.

Segons explica la propietària, la treballadora només recorda que l’home li va demanar “perdó” per si l’havia espantat i li va dir que “tenia dos fills” i que es veia obligat a fer-ho.

Un cop va haver comprovat que no hi havia més diners que els que hi havia a la caixa –una quantitat molt menor, explica la responsable de la botiga–, l’atracador va marxar.

La gerent explica que la intenció de l’individu hauria estat única i exclusivament robar diners en metàl·lic, ja que no va endur-se cap producte de l’establiment, dedicat a la venda de productes de bellesa, cosmètica i higiene personal i de la llar.

La Policia Local de Palafolls, per la seva banda, ha explicat que les botigues i establiments del municipi compten amb un sistema d’avís immediat al cos local de seguretat anomenat Drag Alert.

Es tracta d’un sistema que permet fer un avís ràpid a la Policia quan es produeix una situació d’emergència, però des del cos han explicat que ahir no es va activar i que degut a aquest fet es va retardar la seva arribada.

Sortosament, l’atracament va acabar sense cap ferit, i ara els Mossos d’Esquadra investiguen els fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics