URGENT

Sant Genís ja ho té tot a punt per les Festes de Sant Sebastià

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el nucli palafollenc de Sant Genís celebra una nova edició d’aquestes festes, considerades la Festa Petita de Sant Genís.

Tot plegat arrenca a la tarda de demà dissabte, a partir de dos quarts de 5, amb l’Animació Infantil amb els Pinxo i Punxa, que acabarà amb una xocolatada.

Ja al vespre, a partir de dos quarts de 9, l’organització de les festes ha preparat un nou sopar de germanor, que va ser recuperat l’any passat de la mà dels propis veïns de Sant Genís i que va resultar ser un èxit.

En aquest sentit, el sopar va aconseguir revitalitzar aquestes festes, que en anys anteriors havien notat un estancament en la seva celebració, i va reunir fins a 180 persones.

Enguany, el sopar torna a anar a càrrec dels mateixos veïns de Sant Genís, que s’encarregaran de preparar el pa amb tomàquet, les botifarres i la cansalada a la brasa que s’oferirà al local social de Sant Genís, lloc de celebració de totes les activitats de la festa.

Rut Ninou, membre de l’organització de les Festes de Sant Sebastià, explica que això ja era una antiga tradició de l’esdeveniment, i que l’any passat ja es va recuperar i mantenir.

Després del sopar de germanor, a dos quarts de 10, començarà el ball amb la música en directe de Sergi & Betty, que oferiran música per tots els gustos i edats.

Tot plegat, però, continuarà l’endemà diumenge a les 11 del matí amb la presentació del nou llibre de Xavier Salicrú, “Cases amb era i quintana”, i continuarà amb el que es considera l’acte central de les Festes de Sant Sebastià, com és l’Ofici Solemne, a dos quarts d’1 del migdia.

Per tancar els actes, a les 7 del vespre hi haurà havaneres i rom cremat a càrrec de Blau Mediterrà.

Les Festes de Sant Sebastià són la festa petita de Sant Genís, nucli que celebra la seva festa principal al mes d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics