URGENT

Una seixantena de palafollencs marxen demà cap a Ax Les Thermes

Compartiu aquesta història

Com una tradició de cada any per aquestes dates, la Comissió d’Agermanament de Palafolls prepara una sortida en aquesta localitat francesa.

La rebuda dels veïns per participar-hi sempre és molt notable, i de fet quan es posen a la venda les places per anar-hi, aquestes sempre s’esgoten en poques hores.

Enguany, seran entre 60 i 70 palafollencs i palafollenques els que, demà dissabte a les 5 del matí marxaran amb un bus cap a Ax Les Thermes, on alguns esquiaran a les pistes d’esquí del municipi i d’altres visitaran el poble.

A la nit, com ja és també tradició, els veïns francesos preparen als palafollencs un sopar de germanor.

De tot plegat en parla Antonio Molina, responsable de la Comissió d’Agermanament de Palafolls.

Molina explica que enguany són 13 participants menys a la sortida, ja que s’ha hagut d’0establir un topall d’assistents i només marxa un autocar.

En edicions anteriors de la sortida, les pistes d’esquí d’Ax oferien un descompte als visitants palafollencs de fins al 50% en els forfaits.

Tot i que enguany, tal i com explica la Comissió d’Agermanament, no hi hagi exactament aquests descomptes, sí que es fa un preu més ajustat, també dels autocars, pels visitants de Palafolls.

Els participants en aquest cap de setmana de visita a Ax Les Thermes marxaran aquesta matinada de dissabte i s’hi estaran fins diumenge, arribant cap a les 10 de la nit a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics