Els palafollencs podran renovar el DNI al municipi el proper 4 de febrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha anunciat el consistori, que ha fet pública aquesta nova data per poder dur a terme la renovació o expedició del DNI pels veïns del municipi.

Tot i que el dia dels tràmits serà el dilluns 4 de febrer, aquest proper divendres 25 de gener és el dia escollit per demanar hora. Caldrà fer-ho de forma presencial a les dependències de la Policia Local de Palafolls, de 9 del matí a 1 del migdia.

Com en l’anterior ocasió, aquest cop s’ha limitat el servei a 70 places, i per això es demana que es concreti cita prèviament.

També s’han establert grups de prioritat a l’hora d’adjudicar les cites, com són els jubilats, els menors d’edat empadronats a Palafolls i també les persones amb mobilitat reduïda.

En cas d’expedir el DNI per primera vegada, caldrà aportar la partida literal de naixement i el padró de l’Ajuntament, tot plegat amb una validesa de 6 mesos, així com també una fotografia.

En cas de dubte i per a més informació, es pot contactar amb la mateixa comissaria de la Policia Local de Palafolls, trucant al telèfon 93 765 76 00.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics