URGENT

Els palafollencs podran renovar el DNI al municipi el proper 4 de febrer

Compartiu aquesta història

Així ho ha anunciat el consistori, que ha fet pública aquesta nova data per poder dur a terme la renovació o expedició del DNI pels veïns del municipi.

Tot i que el dia dels tràmits serà el dilluns 4 de febrer, aquest proper divendres 25 de gener és el dia escollit per demanar hora. Caldrà fer-ho de forma presencial a les dependències de la Policia Local de Palafolls, de 9 del matí a 1 del migdia.

Com en l’anterior ocasió, aquest cop s’ha limitat el servei a 70 places, i per això es demana que es concreti cita prèviament.

També s’han establert grups de prioritat a l’hora d’adjudicar les cites, com són els jubilats, els menors d’edat empadronats a Palafolls i també les persones amb mobilitat reduïda.

En cas d’expedir el DNI per primera vegada, caldrà aportar la partida literal de naixement i el padró de l’Ajuntament, tot plegat amb una validesa de 6 mesos, així com també una fotografia.

En cas de dubte i per a més informació, es pot contactar amb la mateixa comissaria de la Policia Local de Palafolls, trucant al telèfon 93 765 76 00.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics