URGENT

Dos menors detinguts a Blanes per intentar robar amb violència a dos joves a l’estació

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge dos menors, veïns de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa a Blanes.

Segons ha informat la policia, cap a un quart de sis de la matinada, tres joves van requerir als agents de l’ARRO que es trobaven fent vigilància a l’estació de tren  ja que asseguraven que estaven fugint de dues persones que els hi havien intentat robar.

Segons els denunciants, es trobaven esperant el tren, quan els dos detinguts els van abordar per l’esquena colpejant-los i exigint-los el telèfon mòbil i la cartera. Entre cops i empentes, les víctimes van aconseguir fugir dels agressors corrents i van avisar a la policia.

Els agents van fer una recerca per la zona i gràcies a l’acurada descripció que van facilitar les víctimes, van localitzar els dos agressors que encara es trobaven a les rodalies de l’estació.

Els mossos van detenir als dos nois com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa. Els detinguts van ser lliurats als seus tutors legals i van quedar citats per presentar-se davant de Fiscalia de Menors.

Tot plegat, una setmana després que es produís una nova nit d’aldarulls a Blanes, quan uns 250 joves van protagonitzar una batalla campal a la mateixa estació de tren, enfrontant-se amb la policia.

Un succés més d’una problemàtica que sorgeix principalment dels continus aldarulls que es produeixen a la zona d’oci del barri dels Pins, quan tanquen les discoteques. Ja fa temps que els veïns d’aquest barri es queixen dels problemes que causen els joves que surten de les discoteques, obligades ara a tancar dues hores abans per ordre del consistori.

La mesura ja s’havia implementat l’any 2017 i aquesta passada tardor es va imposar a dues discoteques de la zona d’oci. Tot i així, segons un informe emès al novembre per la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra, només entre principis d’octubre i principis de novembre d’aquest any passat van aixecar-se una vuitantena d’actes en aplicació de l’Ordenança de Civisme i de la Llei de Protecció i Seguretat Ciutadana, per baralles al carrer, danys al mobiliari urbà o a vehicles i furts, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics