URGENT

El Carnaval de Blanes d’enguany no tindrà Nit Jove

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

El Consell Local de Joventut de Blanes, encarregat de l’organització de la nit de concerts a la Ciutat Esportiva durant el Carnaval, ha emès un comunicat en el qual anuncia que aquest any no organitzaran la festa, i culpa a l’Ajuntament blanenc d’haver forçat aquesta decisió.

En el comunicat, el Consell lamenta que “malgrat haver-hi predisposició i ganes de les entitats juvenils”, enguany no es tiraran endavant els concerts.

Segons explica l’entitat, s’hauria volgut arribar a una entesa amb el consistori blanenc i s’hauria proposat a l’Ajuntament “una millora perquè el jovent del municipi no s’hagués de desplaçar fins als afores de la població”.

El Consell, però, acusa a l’Ajuntament de no haver volgut valorar la proposta i d’haver donat “excuses” com a única resposta.

En aquest sentit, diuen que el consistori els ha deixat clar que les entitats juvenils “no són rendibles econòmicament” i que per tant, diuen, “no són prioritàries”.

Per aquest motiu, argumenta el Consell, han decidit “deixar de donar i fer activitats en nom de l’Ajuntament”, ja que estan “cansats” d’anar al darrere del consistori i d’invertir temps, esforços i ganes “per res”.

Per tot plegat, l’agrupació acusa l’Ajuntament de no valorar-los i d’haver estat al capdavant de moltes iniciatives sense el suport del consistori.

El Consell Local de Joventut de Blanes acaba el comunicat dient que esperen que el Carnaval sigui “la primera i última activitat que hagin de suspendre”, i fan una crida als lectors del comunicat a mobilitzar-se per reivindicar aquestes demandes.

Per part de l’Ajuntament, i segons publica el Diari de Girona, el regidor Blai Vinaixa va dir aquest dimarts que, tot i veure amb bons ulls la proposta del Consell, aquesta arriba amb massa temps just per desenvolupar-la, i afirma que els diners que no es gastin en la nit de Carnaval l’entitat els podrà utilitzar en l’organització d’una altra activitat al llarg d’aquest any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics