Es trenca la relació entre el partit de Bermán i l’empresari alemany Karl Jacobi

Bermán amb Jacobi i Álvarez - Foto: Nosotros
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Bermán amb Jacobi i Álvarez – Foto: Nosotros

En una piulada al seu compte de Twitter, Jacobi ha anunciat que finalment no es presentarà amb Nosotros, el partit del regidor palafollenc Óscar Bermán, a les eleccions municipals de Barcelona per “serioses divergències en l’ideari i principis bàsics del partit”.

A la mateixa piulada, que l’empresari acompanya amb les etiquetes #jacobialcalde #Barcelona i #tabarnia, diu que opta per presentar-se amb una candidatura pròpia independent.

Per la seva banda, i en declaracions a aquesta emissora, Óscar Bermán ha carregat contra Jacobi, acusant-lo d’haver anat a la seva i d’haver anat dient “barbaritats” als mitjans de comunicació en les darreres setmanes.

En aquest sentit, Bermán ha explicat que Nosotros va enviar una carta a Jacobi, ara fa 15 dies, informant-lo que el partit li retirava tot el suport i vinculació amb la formació, i acusant-lo d’haver actuat com una figura independent a Nosotros i d’haver fet propostes en nom del partit que han estat “objecte de burla” cap a ell i que han desacreditat Nosotros, com la proposta de construir una illa d’habitatges a la costa de Barcelona.

A la vegada, Bermán acusa a Jacobi d’haver insultat i desqualifica a membres del partit, i considera que és una mostra que Jacobi “no es troba en les seves facultats psíquiques”.

Les acusacions de Bermán cap a Jacobi contrasten amb el que deia de l’empresari alemany fa només un mes i mig, quan es va presentar oficialment la seva candidatura a les municipals de Barcelona, assegurant que la seva figura i el seu discurs encaixava amb la proposta política de la formació.

Bermán assegura ara que es va equivocar amb Jacobi, i que s’ha vist obligat a trencar la relació que tenien.

A la carta enviada a Jacobi se li demana que “s’abstingui d’utilitzar electoralment el nom de Nosotros”, i se l’informa que queda sense efecte la seva inscripció al partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics