URGENT

Quimi Portet presenta a Malgrat la seva “Festa Major d’Hivern”

Compartiu aquesta història

El músic osonenc és la segona proposta del cicle Cantautors de la segona edició de La Barretina Sona, una iniciativa musical que arrencava el passat 12 de gener.

Quimi Portet arriba avui al local de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella de Malgrat de Mar a presentar el seu últim treball discogràfic, titulat “Festa Major d’Hivern”.

El músic arriba acompanyat d’Ángel Celada a la bateria –que també havia estat company de Portet amb els ja desapareguts El Último de la Fila– i Jordi Busquets a la guitarra.

Segons explica Marcel Pla, un dels organitzadors del cicle, el concert d’aquest vespre destaca per la seva força en directe i perquè “no deixarà indiferent” al públic, sigui o no seguidor de Quimi Portet.

El concert arrenca a l’hora habitual dels espectacles de la Barretina Sona. Serà a partir de dos quarts de 10 de la nit, amb un preu d’entrada anticipada de 15 euros i de 18 euros a les mateixes taquilles.

Després de la proposta de Quimi Portet d’aquest vespre i del pas d’altres artistes com Jo Jet i Maria Ribot, Gerard Quintana i Èric Vinaixa, La Barretina Sona seguirà amb més propostes musicals el cap de setmana vinent però canviant de registre.

Serà amb el cicle Música d’Arrel, que s’iniciarà el proper 9 de febrer amb una proposta de fusió que portarà el grup Maktub.

Després de Maktub, el cicle de Música d’Arrel seguirà amb les propostes de Rosa Sánchez Quartet, Telva Rojas o Suspicius Band.

La darrera proposta que farà La Barretina Sona serà el cicle Jazz Vermut, que abandonarà els vespres per centrar-se en concerts de migdia amb Tangerine Jazz Quartet, Llach en clau de Jazz i Blues Jazz Quartet, amb el qual es tancarà el cicle complet el 24 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics