Gospel Viu participa en el primer disc de L’últim indi, el nou projecte d’Eduard Costa

Foto: Enderrock
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Gospel Viu

L’exmembre dels Amics de les Arts, que va anunciar aquest passat 2018 la seva marxa del grup amb qui ha compartit escenaris en els darrers 13 anys, ha presentat ja un primer senzill del nou disc que està preparant, que es publicarà el proper mes de març i que presentarà en directe al Festival Strenes de Girona.

Sota el títol de “La sorra del desert”, el disc és, segons afirma Costa en una entrevista a l’ACN, una “declaració d’intencions”, i assegura que amb aquest treball ha pogut saciar el “neguit de compartir” unes lletres i unes sonoritats que, tot i continuar sent pop, s’allunyen del que havia fet amb la seva antiga banda.

Entre els músics que l’acompanyen en la gravació del nou disc hi ha la coral palafollenca Gospel Viu. El cor, dirigit per Moisès Sala, hi aportarà 40 cantaries que acompanyaran a Costa en 6 dels 14 temes que tindrà l’àlbum.

Al treball, que compta amb la producció de Caïm Riba, també hi haurà l’empremta musical del violoncel de Marçal Ayats de XY, que es podrà sentir en dues cançons, “L’Espigó” i “L’home peix”.

Tot i ser un disc que en un principi transmetrà tranquil·litat, Costa afirma que tindrà també “molta energia”.

La seva marxa dels Amics de les Arts per emprendre aquesta nova aventura musical ha significat per Costa deixar un projecte que qualifica de “gran escola i un lloc on aprendre”.

En aquest sentit, el músic reconeix l’herència que han deixat els 13 anys de trajectòria amb la seva antiga banda, i assegura que els Amics de les Arts “estan fent coses” i que faran “un disc collonut”.

 

Foto de portada: Enderrock

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics