L’Ajuntament preveu finalitzar el desplegament dels nous contenidors a finals de març

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada van començar les obres que han de permetre començar a instal·lar els primers contenidors de la nova recollida d’escombraries a Sant Lluís. Tot i que la majoria de noves àrees es posaran directament sense impediments hi ha algunes illes que necessiten d’obres per condicionar el terreny

Obres que en 10 dies haurien d’estar finalitzades i que haurien de permetre començar la nova recollida d’escombraries dins aquest mes de febrer en aquest barri, el primer on es desplegarà el nou sistema.

El consistori ja va explicar que el desplegament es farà per fases i per zones i divendres, a preguntes de l’oposició, el govern va explicar que preveu finalitzar el desplegament a finals de març, pel que a l’abril tot el municipi ja disposarà de les 50 illes de reciclatge en ple funcionament.

El regidor de serveis, Martí Victòria, va reconèixer un retard en la implantació del nou sistema. Un endarreriment que atribueix al retard del lliurament del camió que haurà de fer el servei. Per tot plegat assegura que l’Ajuntament estudiarà aquests retards i les possibles accions que es prendran contra l’empresa concessionària.

 

Palafolls preveu canviar el sistema de la recollida per buscar un augment considerable del reciclatge. Per fer-ho aposta per crear 50 illes de reciclatge completes on es trobaran els 5 contenidors bàsics, pel que desapareixeran les actuals àrees  amb un sol contenidor de rebuig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics