Identificat el motiu de les apagades a l’enllumenat de Sant Lluís

Zona on es va detectar el problema
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Brigada de Lampisteria de l’Ajuntament de Palafolls ha trobat la incidència que provocava apagades de l’enllumenat públic de Sant Lluís. Segons ha pogut saber aquesta emissora, després de setmanes de feina, s’ha trobat un tram malmès de cables que provocava que el sistema falles provocant nits sense llum.

Primer la brigada va anar acotant la zona problemàtica, fins localitzar-la a l’av del Mar. Així els lampistes municipals van anar rastrejant tot el cablejat fins localitzar a incidència prop de la plaça Constitució.

La setmana passada ja es va substituir el tram afectat i que provocava aturades del servei. Ara el consistori espera haver solucionat el problema.

Paral·lelament dimecres uns desconeguts van robar el cablejat de coure de l’enllumenat públic d’un carrer de Ciutat Jardí. Segons ha pogut saber aquesta emissora, el robatori ha afectat el carrer Llorer d’aquesta urbanització. Tot i que ja no són tant usuals com anys enrere, el robatori de coure continua sent un mal de cap per a molts ajuntaments, ja que provoca seriosos problemes pels municipi, sobretot amb urbanitzacions.

El consistori, que calcula que la reparació costarà entorn als 500€ de material més el treball dels operaris, en breu substituirà el cablejat  sostret.

Segons apunten fonts del consistori, ara feia mesos que no es produïen robatoris de coure al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics