Palafolls denuncia manca de Mossos a la zona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha reunit aquest dimarts a la tarda amb els alcaldes del Maresme per trobar solucions a l’onada de robatoris a domicilis dels últims mesos.

El consistori palafollenc, que no va assistir a la trobada, assegura que aquest augment no s’ha notat especialment a al nostre municipi, però si alerta de la manca d’afectius dels Mossos d’Esquadra a Catalunya i en concret a la nostra zona.

El regidor de governació, Rafael Cubarsí, afirma que la nova promoció de 700 mossos no solucionarà el problema, ja que la necessitat d’afectius és molt més alta. El regidor denuncia que es podria donar el cas de caps de setmana sense cap patrulla dels mossos a la nostra zona o només un únic cotxe per a l’àrea de l’Alt Maresme.

Segons Cubarsí, aquesta manca d’efectius de mossos es nota, principalment, en municipis sense policia local.

Segons el regidor de governació, a Palafolls el fet no tenir connexió ferroviària o de transport públic, ha ajudat a que  no s’hagi notat aquest augment de robatoris.

Segons fonts policials en el que va d’any només hi ha hagut un robatori en força en domicili a Palafolls. Va ser aquest passat diumenge al centre de la nostra vila i en plena llum del dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics