El Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada amb les entrades exhaurides pel primer espectacle

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La programació comença diumenge amb ‘Yo sobreviví a la EGB’, coincidint amb la nova campanya ‘Emociona’t’, encarada a fomentar el consum cultural com activitat d’oci.

Serà aquest proper diumenge 10 de febrer el Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada, i ho fa amb el cartell d’entrades exhaurides penjat des de fa dies.

La programació professional s’estrena amb l’espectacle Yo sobreviví a la EGB, protagonitzat per Jordi Merca, i especialment recomanat especialment recomanat per a nostàlgics.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’un show que rememora la dècades dels anys 80 i, en especial, les situacions més surrealistes que es podien arribar a viure al col·legi.

Un espectacle d’stand-up marcat per l’humor i la música d’aquell temps, dirigit especialment al públic que ja sobrepassa els 40 anys. El primer semestre d’aquest 2019 la cartellera al Teatre de Blanes inclou 10 actuacions professionals, de les quals 7 són dramatúrgies, 2 altres són musicals i 1 de dansa.

L’arrencada de la nova temporada al Teatre de Blanes  forma part del projecte Teatre de la Costa Brava Sud conjuntament amb l’escenari de Lloret de Mar, i coincideix amb una campanya promocional relacionada amb aquest àmbit. Sota el nom d’Emociona’t, l’eslògan de la campanya ja es pot veure en diversos cartells publicitaris que s’han penjat arreu de Blanes.

L’objectiu de l’Emociona’t és, d’una banda, donar visibilitat al Teatre de Blanes, i de l’altra fomentar el consum cultural com una activitat més lúdica i d’oci, fent referència a les ganes de remoure l’esperit visionant cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics