URGENT

Can Batlle obre les portes a la cultura del hip-hop

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, el local jove del nostre municipi acollirà el Festi-Bang, una proposta en què s’aniran alternant diferents vessants artístiques del hip-hop.

Tot plegat començarà a dos quarts de 5 de la tarda i s’allargarà fins a dos quarts d’11 de la nit, i els assistents podran gaudir des de tallers de graffitis, les populars “batalles de galls” i també concerts.

La proposta del Festi-Bang sorgeix després de l’èxit que va tenir el concert de hip-hop previ a la Festa Major que es va fer a Can Batlle, i que va fer que des del local es plantegessin repetir-ho.

Ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle.

La intenció dels organitzadors de l’esdeveniment és oferir batalles de galls fins a les 8 del vespre, i a partir de llavors iniciar els concerts de rap dels diferents artistes tant locals com de les rodalies.

En el cas de les batalles de galls, tal i com explica Muñoz, la intenció ha estat la de donar un espai a una activitat que tot sovint es practica fora al carrer i de manera improvisada.

Els interessats en participar a les batalles de galls podran inscriure’s a partir de les 4 de la tarda, mitja hora abans d’iniciar les activitats. Durant l’esdeveniment, a més, es repartiran premis pels participants i també pels assistents.

L’entrada al Festi-Bang de Can Batlle és gratuïta, i l’activitat comptarà amb servei de barra a preus populars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics