URGENT

La cap de llista de Blanes En Comú hauria inflat el seu currículum a les passades eleccions

Compartiu aquesta història

Dolors Rubio es va presentar com a número dos de la llista d’ICV-EUiA a Blanes fa 4 anys i ho va fer com advocada i politòloga. Unes credencials que ja no apareixien en el seu currículum  quan es va presentar a les primàries del consell nacional de Catalunya en Comú quan es va presentar simplement com a «militant d’EUiA» i «activista social».

Publicitat electoral del 2015

Des del partit, tampoc se la defineix ja com a «advocada i politòloga», sinó com estudiant de dret que abans de la crisi es preparava per a la judicatura.

La pròpia Dolors Rubio ha assegurat al Diari de Girona que no és advocada ni tampoc té la llicenciatura de dret ni de ciències polítiques. La regidora explica al rotatiu que no és advocada perquè no hi treballa ni tampoc hi treballarà i es defensa que ella enlloc havia posat que era advocada i afirma que tot es deu a les mentides que corren pel poble per desacreditar-la. Tot i això tota la publicitat de les passades eleccions asseguren que és advocada i politòloga.

Ara Rubio és la cap de llista de Blanes en Comú Podem, la coalició formada per ICV-EUiA i Batega per Blanes, però avui mateix hi ha convocada una reunió en la que hi podria haver canvi de lideratge a la candidatura. La mateixa Rubio assegura que és probable que no continuï sent la cap de llista, però assegura que el canvi es faria per motius de salut.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics