URGENT

Unes obres tallen al trànsit el passeig de la Marina de Blanes

Compartiu aquesta història

A partir d’avui  la circulació al centre de Blanes quedarà modificada temporalment  a causa d’uns treballs de millora i canalització de pluvials. Aquests treballs obligaran a alterar el trànsit rodat de vehicles durant els propers dies al Passeig de la Marina.

Els treballs obliguen a tallar un dels dos carrils d’aquest vial, pel que mentre durin les obres, la circulació pel Passeig de la Marina, entre la Plaça Catalunya i la Plaça dels Països Catalans, quedarà tallada en direcció al centre.

Per arribar al centre des de l’antic pavelló d’esports es podrà seguir un recorregut proposat que s’indica mitjançant una senyalització provisional d’orientació. Segons la Policia Local, la previsió és que els treballs no s’allarguin més d’una setmana, de manera que el dissabte 16 de febrer ja s’hauria de restablir la circulació habitual.

Mentre durin els treballs les línies de transport públic que passen per aquesta via veuran modificades les seves parades i el seu recorregut, en sentit centre.

Aquestes obres del pluvial està inclosa dins el pla de millora dels barris de Sa Massaneda i S’Auguer que preveu intervenció integral que inclou actuacions  urbanístiques, però també amb activitats de contingut cultural i social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics