L’Amateur cau contra el cuer però manté la posició

Zona esportiva de la Figuerassa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i ser conscients que era una bona ocasió per deixar enrere la zona baixa de la classificació, l’amateur no va poder superar l’Arbúcies. Els palafollencs van caure 4 a 2 contra el cuer i es complica la seva situació. Els gols de l’amateur els van fer Ayoub  i Idrissa.

Tot i la derrota, el Palafolls manté la 16à plaça, però a només 1 punt dels dos últims classificats. Aquest proper dissabte se les veuran amb el Sauleda, que són 13s classificats amb 9 punts més que el Palafolls.

Qui sí ha aprofitat l’ocasió ha estat el juvenil que jugava contra el Racing Blanenc que estava just per sobre de la classificació. L’equip s’ha imposat clarament als blanencs per 4 a 0 amb gols de Iker al minut 30, i els gols de Juan, Victor i Adrià ja a la segona meitat.

Un partit molt intens com demostra que 7 dels 13 jugadors locals que van participar al partit van veure targeta groga.

Amb la victòria, el juvenil ocupa la 8a plaça i agafa forces i confiança per enfrontar-se al segon classificat, l’Arbucienca.

El cadet, per la seva banda, va descansar com a 7è classificat a l’espera de jugar aquest proper cap de setmana contra el Malgrat, que és el cuer, amb només 1 punt.

Pel que fa al Futbol Sala, el primer equip es va imposar per la mínima, 0 a 1, gol d’Oriol,  al Fontcoberta. Amb la victòria l’equip es consolida com a líder. Té els mateixos punts que el Lloret, però els de la Selva han jugat un partit més. Aquest proper cap de setmana el Sant Lluís de Futbol Sala pot aferrar-se al liderat, ja que justament juguen, a casa, contra el Lloret. Una victòria ajudaria a obrir  distàncies a la taula.

El juvenil ha empatat aquest cap de setmana a 4 contra el Mollet. Els gols del PLF els van fer Joe, per partida doble, Dani i Jordi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics