URGENT

Clara Peya i Pau Alabajos, entre els noms del Singulars d’enguany, amb el retorn del teatre com a escenari

Compartiu aquesta història
Clara Peya

Tot i que encara falten dos mesos per poder gaudir de les primeres notes, el Festival Singulars ja ha fet públic el cartell de l’edició d’aquest 2019.

Es tracta de la 5a edició d’aquest cicle, organitzat per Bang Cultura, i enguany arriba amb novetats no només pel que fa als noms de la programació.

Després de ser reinaugurat aquest desembre, el Teatre de Palafolls tornarà serà l’escenari del Singulars, amb l’inici dels concerts el proper mes d’abril.

Enguany, des de l’organització s’ha volgut concentrar tota la programació del singulars en 3 caps de setmana d’abril, una decisió amb la qual, des de Bang Cultura, asseguren que es podrà mantenir la singularitat del festival i cuidar al màxim els detalls.

Ho explica Quim Albert, membre de Bang Cultura.

Pau Alabajos

Pau Alabajos serà l’artista que obrirà el Singulars el dissabte 6 d’abril, en una de les dues nits amb doble espectacle, i en la qual també actuarà Lu Rois.

Una setmana després, el festival seguirà amb Sandra Bautista i Katherine Sheng, i després d’una pausa coincidint amb Setmana Santa reprendrà els concerts amb l’última de les propostes.

Serà amb Clara Peya, pianista i artista multidisciplinar que hi presentarà el seu darrer disc “Estòmac”, considerat el Millor Disc del 2018 pels Premis Enderrock de la crítica.

Tots aquests artistes passaran pel Teatre de Palafolls, espai que ja havia estat lloc d’acollida del Singulars. Ara, a diferència de les anteriors ocasions, l’organització ha decidit fer pujar als artistes damunt de l’escenari.

Les entrades per tots els concerts de l’edició 2019 del Singulars es posaran a la venda el proper dilluns 18 de febrer a través del web de Bang Cultura, www.bangcultura.cat o bé presencialment al bar del Casal d’Avis de Palafolls i al MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics