URGENT

La Biblioteca tindrà properament dues tauletes a disposició dels usuaris

Compartiu aquesta història

Com a bilbioeteca membre de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Demarcació de Barcelona, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls comptarà properament amb dues tauletes perquè les puguin fer servir els usuaris de l’espai.

Segons la Diputació de Barcelona, el repartiment d’aquestes tauletes vol servir per ampliar el coneixement de la tecnologia mòbil entre els usuaris i reduir, així, l’escletxa digital entre els col·lectius menys familiaritzats amb aquests dispositius. També permet utilitzar l’espai de la biblioteca de forma flexible i sumar punts de servei d’accés a Internet.

Josep Maria Simón, director de la Biblioteca Enric Miralles, explica que les tauletes es deixaran en préstec dins del recinte i utilitzant el carnet de la biblioteca.

Segons el director, el fet de posar a disposició aquestes tauletes ha de servir per poder complementar els ordinadors de què ja disposa la biblioteca, el nombre dels quals a vegades és insuficient per cobrir la demanda dels usuaris.

La principal funció de les tauletes, segons Simón, és que serveixin per la recerca d’informació.

El director de la Biblioteca Enric Miralles explica que les tauletes encara no estan en funcionament, però preveu que ja es puguin començar a utilitzar d’aquí a una o dues setmanes.

En total, la Diputació de Barcelona ha dotat d’un total de 500 tauletes a les 226 biblioteques que formen part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics