La importància del pas de primària a secundària es posa a damunt la taula a Palafolls

Aula de l'Institut de la Font del Ferro - Foto: blanesaldia.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Aula de l’Institut de la Font del Ferro – Foto: blanesaldia.cat

Demà divendres, el MiD portarà a debat un dels passos més importants en la vida escolar de qualsevol nen o nena. Es tracta del pas de l’escola primària cap a l’institut que els pertoca fer als alumnes de 6è de primària.

Un pas important però que alhora genera molts dubtes, tant als mateixos alumnes protagonistes com també a les seves famílies.

Precisament, resoldre aquests dubtes és l’objectiu principal que s’ha plantejat aquesta xerrada, que tindrà lloc demà al vespre al MiD.

Sota el nom de “El viatge de Primària a Secundària”, la iniciativa vol servir d’espai per posar damunt la taula no només el dubtes sinó també les pors que pot comportar el canvi de fase escolar pels pares i mares dels alumnes tant de 5è com de 6è de primària.

En parla Antoni Argent, professor de secundària i escriptor i encarregat de la xerrada de demà al MiD.

La previsió inicial és que la xerrada s’allargui entorn a les dues hores, tot i que la intenció de la xerrada és que sigui oberta al debat entre tots els assistents.

En aquest sentit, Argent explica que en alguns casos els dubtes que es comparteixen entre els pares i mares són comuns entre ells, i tot plegat serveix d’ajuda mútua.

Per assistir en aquesta xerrada, que començarà al punt de dos quarts de 8 del vespre a l’edifici del MiD i és de caràcter gratuït, és necessari fer una inscripció prèvia, que es pot fer a través del portal web www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics