URGENT

El regidor expulsat del PDeCAT a Santa Susanna crea un nou partit

Compartiu aquesta història

Sota el nom de “Compromís amb Santa Susanna”, la nova formació política de l’exdemòcrata Jordi Cusachs ha nascut, segons afirmen, “de no acceptar la corrupció” i amb la voluntat de “seguir treballant pel benestar de la gent”.

Segons afirma el partit, durant els darrers anys hi hagut una associació “ en massa” de membres del partit de l’alcalde Joan Campolier, Ara i sempre, cap al PDeCAT, amb l’objectiu, segons Compromís, d’intentar deixar fora de l’esfera política un grup de persones que formaven el PDeCat”.

En aquest sentit, el partit considera que aquests grup de persones està fent una “oposició ferma” i també “controlant” més d’una llista electoral de cara a les properes eleccions.

Segons afirma Compromís per Santa Susanna, diverses persones, entyre elles Jordi Cusachs, es van presentar sota les sigles de CiU a les eleccions d’ara fa 4 anys, “apel·lant a la transparència i proposant una millora econòmica i social”.

Segons denuncien els integrants de la nova formació, durant aquesta legislatura han patit “menysteniment” tant a nivell institucional com particular, per part de l’alcalde i també els actuals regidors de l’equip de govern actual.

La intenció de Campolier, segons afirma el nou partit de Cusachs, és “dominar les eleccions internes” i controlar “el màxim nombre de partits i llistes, pensant en els propers comicis municipals.

Per COmprmís per Santa Susanna, aquest fet és una acció “totalment reprovable”, “corrupta” per definició i allunyada de “les bones pràctiques” a les quals consideren que haurien d’estar subjectes els polítics a nivell municipal.

D’aquesta manera, el nou partit argumenta que l’exupelsió de Jordi Cusachs del PDeCAT ha estat per “satisfer les venjances personals”.

Per tot plegat, al nova formació política susannenca afirma que neix per representar aquella part de la població “que va creure i que creu” en el seu programa, i s’insten a fer política local i a treballar amb rigor, honestedat i coherència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics