Segon dia consecutiu de retards  i incidències a Rodalies Renfe

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’avaria de senyalització en el tram entre les estacions de Sants  i Plaça Catalunya de BCN que ahir ja va complicar la circulació de trens s’ha repetit aquest matí i, com a mesures preventives, Renfe ha decidit reduir la freqüència de pas dels trens de les línies R1, la del Maresme, i R4 i selectivament desviar alguns combois cap a Estació de França i el túnel de Passeig de Gràcia.

Tot plegat a comportat retards de fins a 25 minuts a 3 línies, entre elles la del Maresme. La incidència, que reduïa la capacitat efectiva del tram afectat des de les 6 del matí s’ha reparat una hora després i, progressivament, s’ha anar recuperant la normalitat.

Segons ha informat l’empresa, l’objectiu de la reestructuració del servei que ha aplicat a primera hora era reduir el temps d’espera a l’interior del túnel i no acumular retards superiors als 45 minuts com va passar ahir. Renfe assegura, en aquest sentit, que decisions com aquesta es prenem amb l’objectiu de “minimitzar l’afectació” per als usuaris i que és conscient que la reducció de l’oferta comportarà una ocupació més altra dels trens i que el servei patirà retards.

Aquesta avaria a la senyalització es va sumar ahir a tres incidències més, que van alterar el servei de Rodalies a primera hora. Hi va haver retards a sis línies.

 

Ara

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics