L’amateur cau a casa contra el Sauleda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i aguantar l’empat a 0 durant la primera part, l’amateur va acabar caient a casa contra el Sauleda de Palafrugell per 0 a 3. Aquesta derrota fa perdre una plaça a l’equip palafollenc que ara és penúltim. Questa propera jornada, a més, tenen un dels partits més complicats possibles, ja que viatgen a Tordera, per jugar contra el segon classificat a la lliga.

El juvenil també ha perdut el seu partit del cap de setmana contra l’Arbucienca. Durant tot el partit hi va haver alternança en el marcador fins que l’Arbucienca va marcar el definitiu 4 a 3 al minut 87 de partit quan el Palafolls jugava amb un jugador menys, després de l’expulsió de Víctor per doble amonestació. Victor va ser l’autor del 3r gol dels palafollencs. La resta els van marcar Mark i Alex. Ara el juvenil és 8è a la classificació i aquest proper cap de setmana rebran al municipal al líder, el Breda, que no ha cedit ni un sol punt en els 13 partits disputats fins ara.

Per la seva banda el cadet del CD Palafolls es va imposar per la mínima al Malgrat, cuer de la taula. El gol de Julen va arribar al minut 60  i suposa 3 punts més pels palafollencs que són 6s i la setmana que ve rebran al Palastadium a la Batllòria, 11s classificats.

Pel que fa al futbol sala, el primer equip del San Luis tenia aquest cap de setmana una bona ocasió per consolidar el liderat, ja que s’enfrontava al seu immediat perseguidor i segon classificat, el Lloret Costa Brava.

Les coses, però, no van anar de cara. Tot i començar el partit encetant el marcador amb un gol d’Oriol Parra, l’equip palafollenc va acabar perdent per 1 a 2 contra els lloretencs, i ara l’equip baixa a la segona posició.

Tampoc li van anar massa bé les coses al Juvenil, que jugava també a casa i, en aquest cas, contra el Blanesport 83, líder de la lliga.

L’equip palafollenc va caure 2 a 3 contra els de Blanes, i continua en 4a posició amb 33 punts, a quatre del Tordera Parc, que és tercer amb 37 punts.

Per la seva banda, l’equip femení de Segons Divisió del San Luis ve de perdre ara setmana, i no ha jugat aquest cap de setmana a l’espera de fer-ho a l’enfrontament d’aquest proper dissabte contra el Ciutat de Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics