Desmantellen a Tordera una plantació amb 512 plantes de marihuana

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tordera han intervingut en una casa d’aquest municipi veí una plantació amb més de 500 plantes de cànnabis i també 10 quilos de marihuana seca amb un valor de 55.000 euros al mercat il·lícit.

Segons ha informat el cos, el desmantellament es va produir el passat dimecres 13 de febrer i va acabar amb la detenció de dos homes de 42 i 36 anys, veïns de Tordera, per un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació elèctrica.

Els fets van succeir entorna  la 1 del migdia, quan agents de la Policia Local torderenca van tenir coneixement que en una casa del carrer Llobregat hi havia un gos desatès.

En arribar, van trobar-se davant de casa als dos propietaris de l’animal, que en aquell moment es trobaven carregant caixes dins d’un cotxe. Segons expliquen els Mossos, en el moment d’apropar-se, els agents del cos local de seguretat van sentir una forta olor de marihuana, per la qual cosa es van identificar i van procedir a l’escorcoll del vehicle.

Les caixes que manipulaven els dos homes contenien 18 bosses amb cabdells de marihuana secs a punt per ser distribuïts, i amb un pes d’aproximadament 10 quilos.

A l’interior de l’immoble, els agents van poder comprovar que la instal·lació elèctrica de la casa estava manipulada i connectada de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els Mossos d’Esquadra van ordenar el precintament de la casa i, l’endemà van dur a terme un registre, que va acabar amb la intervenció de 512 plantes de cànnabis, balances de pesatge i més de 14.000 euros en efectiu.

El dia 15 de febrer els dos detinguts van passar a disposició judicial i van ingressar a presó per ordre del Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics