URGENT

L’atletisme palafollenc puja al podi de la final de Pista Coberta a Sabadell

Compartiu aquesta història
Foto: CD Palafolls

Aquesta ciutat vallesana va acollir aquest cap de setmana la final del campionat de Pista Coberta “Memorial Natàlia Amiel” per a categories infantils, una competició en la qual han participat diversos atletes del CD Palafolls.

Després que de recollir els trofeus pels bons resultats a la primera participació de la cursa Jean Bouin de Barcelona aquest passat novembre, el club palafollenc ha tornat a pujar al podi en diverses de les disciplines disputades aquest dissabte a Sabadell.

En concret, d’aquesta competició n’han sortit dues sots-campiones, com són Ainhoa Fitó i Mar Páez, en les categories de distància de 2000 metres en categoria infantil i 400 metres en benjamí respectivament.

El CD Palafolls no només va obtenir bons resultats en proves individuals, ja que l’equip de relleus de 4×200 va aconseguir un segon lloc, per davant d’equips que a priori el club considerava amb més potencial, com el Xafatolls de Lleida, el Manresa o el Mollet.

Segons el propi club, aquest segon lloc va deixar sorpresos als propis entrenadors i famílies dels participants, ja es va aconseguir començant amb la cinquena millor marca de les finalistes, i arribant frec a frec a la meta amb el Sabadell, que va acabar enduent-se la victòria.

Les integrants de l’equip benjamí eren Ingrid Massó, Alexia Bravo, Sara Torralba i Mar Páez.

Encara hi va haver temps per més podis pel club palafollenc, concretament el segon lloc que va obtenir Nora González en llançament de pes de categoria Pre-Benjamí.

La resta de bons resultats per l’atletisme local els van firmar Núria Escudero, que va quedar en 6a posició als 2.000 metres, i Ingrid Massó, que va obtenir un 10è lloc als 1.000 metres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics