La Policia ofereix una xerrada sobre bullying als pares de Mas Prats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca de l’Escola Mas Prats de Palafolls ha estat aquest dilluns a la tarda el lloc escollit per una nova xerrada del cos de la Policia Local, després d’anteriors sessions al primer trimestre.

En aquest cas, els agents de la Policia han posat damunt la taula la realitat de l’assetjament escolar i del ciberassetjament, i ho han fet davant d’un públic format per famílies, després que ja hagin tractat aquest tema amb els propis alumnes de l’escola.

La intenció, tal i com explica el cos local de seguretat palafollenc, és exposar als pares i mares els 3 actors que intervenen en un cas d’assetjament escolar, com són l’agressor, la víctima i el públic.

En parla Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls.

La xerrada, en què hi ha assistit una quinzena de pares i mares d’alumnes, ha servit perquè les famílies exposessin en comú els dubtes i inquietuds sobre els casos de bullying que poden afectar als seus fills i filles, ja sigui com a víctimes o com a agressors.

Unes situacions que, segons explica Moreno, arriben al coneixements de les famílies quan ja fa dies que s’han començat a produir.

Moreno fa una valoració molt positiva de les xerrades que es fan tant amb les famílies com també amb els alumnes, i explica que s’han viscut situacions de disculpa que han sorgit del propi debat entre els nens i nenes a l’aula.

La Policia Local de Palafolls ja va protagonitzar una xerrada encarada a les famílies al primer trimestre, en aquell cas parlant sobre seguretat a les xarxes i a Internet, i de cara a l’últim trimestre l’escola Mas Prats ha d’escollir ara la temàtica de la darrera xerrada que farà el cos local de seguretat al centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics