URGENT

Malgrat celebra avui una nova edició del seu Showroom Outlet d’Hivern

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa que se celebra dues vegades a l’any, una durant l’estiu i l’altre a l’hivern, amb l’objectiu d’agrupar sota un mateix lloc les ofertes dels comerços del municipi.

Enguany, l’edició hivernal d’aquesta fira de rebaixes canvia d’emplaçament, i se celebra a la Torre de la Vidua de Can Sala, al carrer de Mar.

Segons expliquen des de l’organització, el motiu d’aquest canvi d’ubicació és que aquest cop hi ha hagut una participació menor per part dels comerços i negocis malgratencs.

Ho explica Francesc Cano, president de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar.

En aquesta fira, els comerciants de Malgrat de Mar posen parades amb tot tipus de productes, des de moda masculina i femenina, complements, fins a productes de drogueria i perfumeria.

Tot plegat, en un moment en què els establiments comencen a tancar la campanya de tardor-hivern, igualment com passa a finals d’estiu.

Cano explica que és una activitat coordinada des de l’Assiociació de Comerciants i també el consistori, i valora positivament el fet de poder agrupar els comerciants en un mateix espai.

L’Outlet Malgrat d’aquest divendres comptarà amb una desena de parades, i obrirà les seves portes de 3 de la tarda fins a les 10 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics