Nit de rap i trap a Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre l’Associació Bunker de Palafolls ha organitzat un concert per joves artistes de la zona que s’expressen a través del rap i del trap.

Són dos generes que no acostumen a gaudir d’un circuit comercial i, per tal de promoure el talent que hi ha tant a Palafolls com als municipis propers, avui s’ha organitzat un concert multiple al Local Jove de Can Batlle.

El concert començarà a les 8 del vespre i s’allargarà fins a les 11.30 aproximadament amb un cartell que inclou 3 actuacions diferents. En parla en Jose Manuel Morales, conegut com a Prodi, un dels impulsors del concert d’avui.

Un cop acabades les actuacions programades, també es vol oferir l’escenari pels qui vulguin intervenir-hi i mostrar el seu talent. Justament Morales explica que a la nostra zona hi ha molt talent en aquests generes, però que a vegades no troben espais on poder mostrar-lo en directe.

L’Associació Búnker es va crear fa uns anys amb la voluntat de promoure la música i els artistes locals  i ja ha fet alguns concerts a Palafolls i a Blanes. La intenció de l’entitat és revitalitzar la seva acció i continuar apostant pels grups i artistes de la nostra zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics