Nova renovació de DNI a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dilluns s’obriran les inscripcions per tal de poder reservar cita per renovar-se el DNI a Palafolls.

Les persones interessades en expedir nous DNI o renovar-se’l al nostre municipi cal que sol·licitin hora aquest proper dilluns de 9 a 1 a la pròpia caserna de la Policia Local.

Com és habitual es posen a disposició una 70a de places, amb prioritat per les persones grans, infants i persones amb problemes de mobilitat. En el cas que un cop repartides les places prioritàries encara hi hagi disponibilitat, s’obriria al públic en general.

Les inscripcions s’obren dilluns, però la renovació es farà el dia 4 de març. Serà llavors quan una unitat mòbil de la Policia Nacional serà a la caserna palafollenca per fer l’expedició de nous DNI’s, un tràmit que regularment es pot fer al nostre municipi sense necessitat de desplaçar-se a Lloret o a Mataró.

L’horari d’expedició serà també matinal de 9 del matí a 12 del migdia i el dijous següent, el dia 7, es podrà anar recollir el nou DNI de forma presencial.

Precisament, enguany farà 11 anys des que es va implementar el sistema de tramitació dels DNI’s a Palafolls, que permet als ciutadans renovar o expedir el document sense necessitat d’haver-se de desplaçar a les comissaries de la Policia Nacional. Tot i que la regularitat no està marcada, sí que acostumen fer-se unes 6 sessions a l’any de renovació de DNI a la nostra vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics