URGENT

Els boleros de Telva Rojas prenen el protagonisme aquest dissabte a La Barretina Sona

Compartiu aquesta història

Aquesta iniciativa musical malgratenca continua avui amb el cicle de música d’arrel que va encetar ara fa dos caps de setmana, després de la primera proposta encarada als cantautors.

Després dels concerts de Maktub i de Rosa Sánchez Quartet, qui passa avui per l’escenari del local social de la Barretina Vermella és Telva Rojas.

La cantant cubana està considerada com una de les millor veus de boleros d’aquest segle, i la seva carrera ha passat per fer gires arreu de la península, fer duet amb el recentment desaparegut Moncho o també actuant al Palau de la Música.

Rojas actuarà a Malgrat conjuntament amb la seva banda.

De la seva figura en parla Marcel Pla, organitzador del cicle La Barretina Sona.

El concert de Telva Rojas d’aquest vespre serà la penúltima proposta musical del cicle Música d’Arrel, ja que de cara a la setmana vinent es tancarà aquesta part de la Barretina Sona amb un concert que canviarà d’emplaçament i es farà a l’aire lliure. Serà el diumenge 3 de març, al punt de les 12 del migdia i serà gratuït.

Serà amb l’actuació de Suspicius Band, una proposta encarada al públic més jove i en què es fa homenatge a Elvis Presley.

Després del concert de Suspicius Band, La Barretina Sona encetarà l’últim dels cicles proposats. Serà el de Jazz Vermut, que tindrà lloc del 10 al 24 de març.

Aquí s0’hi inclouran les actuacions de Tangerine Jazz Quartet, el diumenge 10 de març, Lluís Llach en clau de Jazz, que s’oferirà una setmana més tard, i de cara al dia 24 de març el Blues Jazz Quartet s’encarregarà de posar el punt i final la Barretina Sona, que celebra enguany la seva 2a edició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics