URGENT

ERC explicarà avui el seu model de gestió cultural

Compartiu aquesta història

Després de la presentació del seu candidat la setmana passada, els republicans continuen amb la seva programació de xerrades de precampanya  en la que van explicant algun dels aspectes que consideren clau o interessants respecte el que serà el seu programa electoral per a les municipals del maig.

Aquest vespre Esquerra ha organitzat una xerrada per explicar el seu model cultural per a Palafolls. Volen exposar les línies bàsiques que es dibuixaran al programa electoral entorn a la gestió de la cultura i les entitats.

ERC sempre ha considerat les entitats i el moviment associatiu un dels motors del poble i sempre són un dels puntals dels seus programaris.

La trobada, que començarà a 2/4 de 8 a la biblioteca Enric Miralles de Palafolls, comptarà amb la presència del periodista i gestor cultural pinedenc  Pep Montes i d’Esteve Torrent, tècnic de joventut a Vilassar de Mar i serà presentat pel candidat republicà a Palafolls, Francesc Alemany

Aquesta serà la 3a xerrada dels republicans en les que es van donant pinzellades a alguns aspectes programàtics i arriba després d’haver parlat de les escombraries i el model educatiu de poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics