La Casa Saladrigas de Blanes enceta una nova temporada d’exposicions culturals

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La Casa Saladrigas, seu de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, ha encetat ja una nova temporada d’exposicions aquesta setmana amb dues propostes.

Segons ha informat el consistori blanenc, la més propera i local la presenta l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes sota el títol “8 Fotògrafs, 8 Visions”, que s’allotja a la primera planta de l’edifici.

L’exposició consta de vuit mostres del treball de diferents fotògrafs de l’entitat. Cada espai ocupat pels artistes de la imatge significa, segons explica l’Ajuntament, una manera molt personal d’entendre la fotografia, i aquest és l’origen del títol de la mostra.

D’altra banda, a la segona planta de la Casa Saladrigas hi ha una exposició viatgera de la Diputació de Girona. Hi arriba de la mà de l’artista empordanesa Tura Sanz Sanglas, que presenta els seus “Plecs”.

Segons explica el consistori, amb el projecte l’autora presenta un conjunt de peces a partir de les quals es pot entreveure la relació entre el jo i el cos, i també “com acaba esdevenint en pura presència física en forma d’obra”.

Les dues mostres es podran visitar a Casa Saladrigas fins el proper 30 de març, en horari de matins, de 10 a 1, de dimarts a dissabte, i de dijous a dissabte també a les tardes, en aquest cas de 5 a 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics