URGENT

Junts per Palafolls presentarà candidatura a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

L’arquitecte Jordi Rubio és de moment el candidat d’aquest partit que recull l’herència de l’antiga Convergència i Unió al municipi i que vol recuperar el pes perdut en els últims anys a l’Ajuntament de Palafolls.

Rubio, que és la primera vegada que va a unes llistes electorals a Palafolls, ha explicat que la seva formació vol que l’Ajuntament faciliti la vida dels palafollencs i empoderar als ciutadans a l’hora de decidir en què es gasten els diners al poble.

Rubio encapçalarà una renovada llista de Junts Per Palafolls a les properes eleccions municipals del mes de maig ja que hi haurà moltes cares noves. Segons el candidat hi haurà candidats de tots els perfils i àmbits, des de doctors en història o pilots d’emergències així com mestresses de casa o empleats de fàbriques. Alhora explica que alguns dels membres de l’antiga CiU de Palafolls també hi seran presents per respecte al passat i a la feina feta anteriormental consistori.

Ara fa 4 anys, CiU va perdre els dos representants que tenia al consistori, després de perdre prop de 250 vots i un 7.6% dels suports.

Els nacionalistes han estat sempre una força important al nostre municipi. De fet, la formació va guanyar les primeres eleccions municipals a finals dels 70 i h estat present als diferents consistoris, excepte en aquesta última legislatura. La formació ha estat en diferents mandats al govern municipal al costat dels socialistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics