Junts per Palafolls presentarà candidatura a les eleccions municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’arquitecte Jordi Rubio és de moment el candidat d’aquest partit que recull l’herència de l’antiga Convergència i Unió al municipi i que vol recuperar el pes perdut en els últims anys a l’Ajuntament de Palafolls.

Rubio, que és la primera vegada que va a unes llistes electorals a Palafolls, ha explicat que la seva formació vol que l’Ajuntament faciliti la vida dels palafollencs i empoderar als ciutadans a l’hora de decidir en què es gasten els diners al poble.

Rubio encapçalarà una renovada llista de Junts Per Palafolls a les properes eleccions municipals del mes de maig ja que hi haurà moltes cares noves. Segons el candidat hi haurà candidats de tots els perfils i àmbits, des de doctors en història o pilots d’emergències així com mestresses de casa o empleats de fàbriques. Alhora explica que alguns dels membres de l’antiga CiU de Palafolls també hi seran presents per respecte al passat i a la feina feta anteriormental consistori.

Ara fa 4 anys, CiU va perdre els dos representants que tenia al consistori, després de perdre prop de 250 vots i un 7.6% dels suports.

Els nacionalistes han estat sempre una força important al nostre municipi. De fet, la formació va guanyar les primeres eleccions municipals a finals dels 70 i h estat present als diferents consistoris, excepte en aquesta última legislatura. La formació ha estat en diferents mandats al govern municipal al costat dels socialistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics