URGENT

Setmana central de les activitats d’aniversari d’Aspronis a Malgrat

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, a dos quarts de 8 del vespre, la Biblioteca de Malgrat acollirà una xerrada on professionals i usuaris d’Aspronis explicaran els serveis que ofereix aquesta Fundació que enguany arriba al 50è aniversari.

D’aquesta manera continuen els actes de celebració de l’aniversari de l’entitat en aquesta localitat veïna. L’acte d’avui donarà veu a persones de Malgrat que estan vinculades professionalment o com usuàries amb Aspronis, i també serà el tret de sortida a l’exposició fotogràfica que es podrà veure fins al 30 de març a la mateixa sala de la biblioteca. Es tracta d’un recull d’imatges dels serveis i de l’activitat de la Fundació.

Demà divendres, a les vuit del vespre, hi haurà cinefòrum amb The Sessions, una pel·lícula protagonitzada per l’actriu nord americana Helen Hunt que tracta la sexualitat de les persones amb discapacitat. El debat posterior estarà conduït per la psicòloga i sexòloga Gemma Deulofeu, experta en sexualitat en persones amb discapacitat. Les invitacions es poden aconseguir al Centre Cívic o bé una hora abans de la projecció a la taquilla del Centre Cultural.

I diumenge de deu del matí a dues del migdia es farà una jornada d’esport inclusiu amb diferents clubs esportius malgratencs. Es disputaran partits unificats, amb equips formats per persones amb i sense discapacitat, d’hoquei, bàsquet, futbol i es podrà practicar i provar molts d’altres esports. En cas de pluja, la jornada es traslladarà al pavelló Germans Margall. L’ajuntament oferirà durant el matí una xocolatada popular (sense gluten).

Després d’aquesta setmana central, a banda de l’exposició, quedarà un darrer acte adreçat al públic infantil. Serà un taller de ceràmica impartit per persones del Servei de Teràpia Ocupacional (STO), que es farà a la Biblioteca el dijous 28 de març a les 6 de la tarda.

ASPRONIS té una forta presència a Malgrat de Mar on disposa de quatre serveis al polígon industrial Can Patalina. Són el Centre Especial de Treball, el Servei Ocupacional d’Inserció, el Servei d’Inserció Laboral i les oficines centrals de la Fundació. Aspronis té a Palafolls la residencia Pinya de Rosa, que enguany fa 35 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics