URGENT

El juvenil de futbol goleja al Sils

Compartiu aquesta història

L’equip de la Selva visitava el Palastàdium Lluís Moner i va marxar amb una bona colla de gols. El juvenil palafollenc va guanyar còmodament per 5 a 0 amb 2 gols de González, 2 més d’Iker i l’últim d’Adrià. La victòria manté l’equip 7e a la taula amb 19 punts. La propera jornada visitaran el camp del JuveLloret, 3r a la taula amb 33 punts.

L’amateur en cavi ha perdut aquesta setmana a casa del Farners. Una contundent derrota, per 7 a 3, que fa baixar l’equip a l’última posició de la taula. Els gols palafollencs els van marcar Amoròs, per partida doble i Daba. L’amateur rebrà a casa el Batllòria, que són 9s, a la propera jornada.

També ha perdut el Cadet aquesta setmana a casa i contra el Ca la Guidó de Blanes per 1 a 4. El gol de Jordi Vicea, suposava l’empat a 1, però els de blanes no van perdonar i es van endur els tres punts. El cadet palafollenc és 8è i jugarà aquest cap de setmana contra el Sant Celoni, segon a la classificació.

En futbol Sala el juvenil A es va endur el derbi local contra el Juvenil B per 2 a 9. D’aquesta manera l’A és 4t a la taula i la propera jornada jugaran contra el Lloret, mentre que el B que és ara 11è se les haurà contra el 10è, el Vilafant.

Per la seva banda el primer equip del Sant Lluís ha guanyat al cuer, el Futsal Tordera per 1 a 4. L’equip continua líder en solitari i la propera jornada jugaran contra el Vall-llobrega.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics