URGENT

L’Escola de Música i Dansa tindrà una matrícula de 50€ per família

Compartiu aquesta història

Aquest vespre el ple de l’Ajuntament de Palafolls tornarà a tractar la introducció d’una matrícula pels estudiants de l’Escola Municipal de Música i Dansa del nostre municipi a partir del proper curs.

La proposta que es portarà avui al ple, introdueix una matrícula de 50€ per família de l’escola, i no per alumne com es preveia en un primer moment.

Aquesta matrícula pretén evitar que els alumnes abandonin l’escola a mig curs i, per tant, vol assegurar el nombre d’estudiants durant tot el curs escolar. Mantenir el mateix nombre d’alumnes permet planificar millor el servei, sobretot pel que fa al nombre de professors necessaris.

La proposta de matrícula va quedar ajornada en la tramitació de les ordenances municipals a l’espera d’una trobada entre els partits polítics en la que consensuar postures.

Aquest serà el primer dels punts a l’ordre del dia del ple extraordinari d’aquest vespre. La sessió té 5 punts a l’ordre del dia, la majoria d’urbanístics, i acabarà amb una moció presentada per ERC entorn la commemoració del dia internacional de les dones.

Aquest plenari estava previst per divendres passat, però es va acabar ajornant per coincidir amb el Dia de les Dones.

La sessió, que començarà a les 9 del vespre, la podreu seguir en directe per Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics