Queixes per l’eliminació de contenidors a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No fa i una setmana de la introducció del nou sistema d’escombraries al barri i ja han començat a aparèixer les primeres queixes. Alguns veïns de la zona de la plaça de Joan Huix, han decidit no fer cas a les noves illes de reciclatge i han dipositat els seus residus al carrer, allà on hi havia hagut uns contenidors de rebuig fins dimarts.

El cartell posat a la Pl. Jona Huix

Uns desconeguts hi han col·locat un cartell en el que es queixen de la reducció de contenidors al barri. El cartell reivindica que tot i pagar el mateix, s’ha reduït el nombre de contenidors de rebuig, pel que demana que en senyal de protesta, es dipositin els residus al terra.

Es dona el cas que a l’altra extrem de la mateixa plaça hi ha una de les 10 illes de reciclatge que s’han instal·lat al barri.

En només unes hores, s’hi ha dipositat una vintena de bosses d’escombraries, que ja han estat retirades aquest matí, mentre que el  cartell continua posat en el mateix indret.

El regidor de serveis de Palafolls, Martí Victòria considera que amb accions incíviques com deixar les escombraries al terra no es soluciona cap problema i que el consistori està obert a escoltar els problemes amb el nou sistema. Segons Victoria no hi ha queixes significatives del nou sistema.

En els primers dies de funcionament del nou sistema ja s’ha detectat alguna deficiència bàsicament amb les freqüències de retirada de la brossa, sobretot del rebuig. Segons Victòria en aquests primers dies es vol estar atent per acabar de perfilar el nou servei i solucionar possibles problemes.

Davant d’això, el consistori ja ha explicat a aquesta emissora que s’augmentarà el nombre de recollides de la fracció del rebuig per evitar saturació dels contenidors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics