URGENT

Bona jornada pels equips de bàsquet de Palafolls

Compartiu aquesta història

El club palafollen ha tancat un bon cap de setmana que impulsa els seus equips a la part alta de les seves classificacins. D’una banda el Sènior descansava aquesta jornada. Ho fa com a segon classificat amb 8 victòries i 5 derrotes en el que va de lliga. Aquest cap de setmana, el primer equip del PLF jugarà contra el St. Feliu Legends.

Sí ha jugat el Sots25 i ha guanyat de 6 a l’Hostalric; 60 a 54. 8a victòria en el que va de campionat davant les 2 derrotes. Un bon balanç que els manté a la segona plaça de la taula i la propera jornada visitaran la pista dels 8s, el Sant Narcís de Girona.

Per la seva banda el sots 21  també ha guanyat a l’Escala, 88 a 56,. En aquest cas l’equip és líder del campionat amb 8 victòries i tant sols una derrota. És el mateix balanç que el segon classificat, el Vilafant, contra, precisament, jugaran els palafollencs la propera jornada amb la possibilitat d’obrir forat a la classificació en cas de victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics