Bona jornada pels equips de bàsquet de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club palafollen ha tancat un bon cap de setmana que impulsa els seus equips a la part alta de les seves classificacins. D’una banda el Sènior descansava aquesta jornada. Ho fa com a segon classificat amb 8 victòries i 5 derrotes en el que va de lliga. Aquest cap de setmana, el primer equip del PLF jugarà contra el St. Feliu Legends.

Sí ha jugat el Sots25 i ha guanyat de 6 a l’Hostalric; 60 a 54. 8a victòria en el que va de campionat davant les 2 derrotes. Un bon balanç que els manté a la segona plaça de la taula i la propera jornada visitaran la pista dels 8s, el Sant Narcís de Girona.

Per la seva banda el sots 21  també ha guanyat a l’Escala, 88 a 56,. En aquest cas l’equip és líder del campionat amb 8 victòries i tant sols una derrota. És el mateix balanç que el segon classificat, el Vilafant, contra, precisament, jugaran els palafollencs la propera jornada amb la possibilitat d’obrir forat a la classificació en cas de victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics