Queixes de les famílies sense entrada per la Festa dels Súpers a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dilluns a les 10 del matí s’obria el termini per sol·licitar, a través d’internet, les invitacions gratuïtes per assistir a la Festa dels Súpers que es farà dissabte de la setmana que ve a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Les famílies que volien aconseguir invitació, les havien de demanar accedint a la pàgina web de la festa i demanar un màxim de quatre localitats per persona en alguna de les dues sessions programades, una al matí i una altra a la tarda.

La demanda va ser tan alta que en qüestió de minutsja es van exhaurir totes les invitacions disponibles, tant per l’espectacle del matí com per al de la tarda. Segons l’Ajuntament de Blanes, a les 10 s’havia obert al web del Super l’espai per reservar les invitacions i en gairebé una hora s’havien repartit totes.

Això ha generat indignació entre nombrosos pares que no han aconseguit invitacions per l’espectacle tot i intentar-ho passats pocs minuts de les 10 del matí. Una indignació demostrada en forma de queixes a les xarxes socials.

Al Facebook de Ràdio Palafolls, un cop  compartida la informació, s’han generat nombrosos missatge explicant la impossibilitat d’aconseguir les entrades tot i intentar-ho des de primera hora. També a les xarxes socials de l’Ajuntament de Blanes es fa evident el malestar per no haver pogut  aconseguir invitacions i en critiquen l’organització per no prioritzar, per exemple els veïns de Blanes per sobre la resta.

Es dona el cas que va passar el mateix en l’espectacle anterior, realitzat el 10 de gener a Lleida. Llavors l’organització de la Festa dels Súpers, va emetre un comunicat lamentant la manca de més invitacions. De tota manera el web de la festa ha obert un concurs on es sortejaran algunes invitacions més  i on els nens i nenes amb necessitats especials encara poden aconseguir invitacions especials.

En total, pels dos torns, s’han posat a disposició més de 6 mil invitacions per la Festa a la Ciutat Esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics