Tancada la passera fins resoldre els problemes de seguretat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí la Policia Local ha decidit tancar l’accés a la passera peatonal que uneix el centre amb Sant Lluís. Aquest pas elevat ha estat tancat per les deficiències de seguretat que presenta el ferm de la passera,i fins que s’hi faci una reparació urgent en els propers dies. Segons algunes fonts la passera té una 60a de forats de diferents mides.

Justament el passat mes de febrer es va aprovar definitivament el projecte de rehabilitació de la passera que preveu la substitució total de l’actual ferm de fusta, que està malmès, per un altre de major durabilitat. El material escollit ha estat l’alumini antilliscant. Mentre no s’adjudica les obres definitives, el consistori hi farà una intervenció per substituir les zones més afectades, bàsicament en 3 nous forats detectats recentment. Josep Rueda és regidor d’urbanisme de Palafolls.

La previsió del consistori és adjudicar les obres definitives la propera setmana, però ara s’adequarà els despertfectes principals per poder reobrir-la a l’espera de les obres definitives.

La fusta de la passera s’ha anat fent malbé per diferents motius. Segons el consistori hi ha hagut desperfectes per les inclemències agreujades també l’incivisme. En aquest sentit l’Ajuntament ha denunciat  el pas de vehicles com quads i motocicletes o fins i tot cavalls per una passera reservada per a vianants i bicicletes. Segons Rueda, els nous forats detectats són rondones perfectes cosa que demostra que són fruit de l’incivisme.

Aquesta via elevada per sobre de la carretera de Blanes facilita l’accés de vianants entre el barri de Sant Lluís i és molt usada per estudiants, però en els últims temps havien augmentat les crítiques pel seu estat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics