Els Maduixots tanquen el 5è aniversari amb una festa a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Castellers de l’Alt Maresme han celebrat en els últims mesos el seu 5è aniversari. Una celebració que es tancarà aquest diumenge amb una diada castellera a Calella, acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Marrecs de Salt. Serà a Calella on volen rememorar el dia del seu bateig com a colla. Llavors, fa 5 anys, l’acte es va fer a Calella i amb les mateixes colles convidades i per això els ‘maduixots’ han volgut reviure aquella diada amb els mateixos protagonistes que es van donar cita llavors.

Ho explica l’Esteve Sebastià, cap de colla dels Maduixots.

Serà la primera actuació per part dels Castellers de l’Alt Maresme en l’inici de la 6a temporada castellera i després d’haver signat la millor temporada de la seva història l’any passat, quan van aconseguir bastir regularment castells de 7 i van participar en el  Concurs de Castells de Torredembarra on aconseguiren una meritòria 3ª posició.

Diumenge hi ha previst tota una amplia programació d’activitats, amb cercavila, concerts, i diada castellera.

De cara a diumenge, els maduixots volen fer castells bàsics de 7 pisos. Els actes acabaran amb un concert amb versions del rock català amb el grup Ruc’n Roll al Passeig Manuel Puigvert.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics