URGENT

Anna Rovira es proclama Campiona de Catalunya de Duatló

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana l’esportista palafollenca va tornar a pujar a la part alta del podi després de proclamar-se Campiona de Catalunya de Duatló al campionat desenvolupat a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa.

Rovira, que ja havia competit al més alt nivell, ha tornat a la competició després de la seva segona maternitat i, en pocs mesos, ja ha tornat a aconseguir podis rellevants.

Rovira sentenciava el campionat completant els primers 5 km de cursa a peu, en 18 minuts i 18 segons, 5 segons menys que la segona en aquest parcial. Una avantatge que es va ampliar en el tram de 20km en bicicleta, obrint un forat de més d’un minut.

L’últim tram de 2km de cursa a peu el va finalitzat en 8 minuts i 20 segons, arribant a la meta amb 1h, 5 min i 50 segons, més d’un minut de marge amb la segona i gairebé 2 minuts amb la tercera.

Rovira, especialista en bicicleta, assegura a aquesta emissora que el fet que s’hagi fet a Castellfollit de la Roca, amb trams de bicicleta  molt exigents, li han facilitat l’èxit al campionat de Catalunya.

De fet Rovira ha qualificat de molt bona la organització del campionat en aquesta localitat de la Garrotxa.

Rovira, va començar a practicar esport d’elit passada la seva primera maternitat.

En el seu historial ja hi ha grans campionats. Va ser campiona d’Espanya de Duatló l’any 2014, Subcampiona d’Espanya de Duatló l’any següent, va  acabar 3a al campionat estatal de la Challenge Costa de Barcelona Maresme o 15a del món l’any 2012.

Després de la segona maternitat, Rovira ha retornat a la competició fa pocs mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics