URGENT

Jornada complicada pel CB Palafolls, amb victòries només pel Sots-25 i el Júnior C

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana, la majoria dels equips del CB Palafolls van caure derrotats en els seus respectius partits. No va ser el cas, però, de l’equip del Sots-25, que aconseguia una de les dues úniques victòries aconseguides pels principals equips palafollencs aquesta darrera jornada.

L’equip, que jugava fora de casa, va guanyar al CB Sant Narcís de Girona per 55 a 60, en un partit molt disputat entre els dos equips.

De fet, al final del segon quart es va arribar amb empat al marcador, una situació que va repetir-se al final del darrer període, en què es va arribar amb un marcador d’empat a 54, fet que va obligar a disputar un període extra en què els palafollencs van saber mantenir el rival, que només va sumar un punt, i en què van aconseguir guanyar finalment per 5 punts de diferència.

L’altra victòria la va protagonitzar l’equip del Júnior nivell C, que jugava a casa contra el CB Voltregà, equip contra el qual va aconseguir guanyar 28 a 19.

La resta d’equips del CB Palafolls van acabar derrotats aquesta jornada. El Sènior va caure a casa del Sant Feliu Legends, de Sant Feliu de Guíxols, per 72 a 45, en partit dominat pels locals i que va anar de més a menys pels palafollencs, que mantenien un cert pols a la primera meitat però que acabaven perdent després que els locals agafessin el ritme en els darrers dos períodes.

El Sots-21, per la seva banda, perdia a casa del Vilafant, en un partit que començava dominant amb resultats de 15 a 18 i 26 a 34 en els primers quarts, un avantatge que començaria a difuminar-se al tercer període. Finalment, el partit va acabar decantant-se pels locals, i el Palafolls va acabar perdent per 73 a 67.

El Junior B va caure a casa del Santa Perpètua per 63 a 41, en un partit que van dominar els locals en tots els quarts.

Els cadets tampoc van aconseguir el triomf aquest cap de setmana. El Negre va caure 35 a 65 també contra el CB Santa Perpètua, mentre que el Groc també va perdre però per menys punts, en aquest cas 69 a 73, després d’un disputat partit al Palauet contra el Vilassar de Dalt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics